Ultimul meci pe Oblemenco se joaca cu casa inchisa! Oltenii vor umple stadionul la CSU - Steaua, meci transmis LIVE de Pro TV

Ultimul meci al Craiovei pe Oblemenco, cu Steaua, se va juca cu casa inchisa! Fotbalistii olteni nu mai raspund la telefoane, la cate cereri de bilete primesc! Craiova - Steaua e joia viitoare la PRO TV!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Noiembrie 2014, 20:45
Data actualizarii: Joi 27 Noiembrie 2014, 20:48

Toata Oltenia vrea sa vina la meciul cu Steaua, ultimul pe Oblemenco. Craiova vinde bilete de 5 lei. Derbyul din Cupa, Craiova - Steaua va fi la PRO TV, joia viitoare, de la 20.30.

Neinvinsa cu Cartu si Sandoi, Craiova e sigura ca va umple stadionul la meciul cu Steaua.

"Nu trebuie sa uitam ca este ultimul joc pe acest stadion, intalnim echipa care domina autoritar fotbalul romanesc in ultimii ani, dar in fotbal orice este posibil", spune Sandoi.

Suporteri cocotati pe nocturna si inca 20 de mii afara - e tabloul meciului din 2002, de care Sandoi isi aduce aminte mereu cu placere. Era antrenorul Craiovei, ca si acum, si a batut-o pe Steaua cu 3-1.

"Erau 20 de mii de oameni la intrarea in stadion. Ne gandeam ca va fi gol, dar nu ne-a venit sa credem ce vedem", a rememorat Sandoi.

Modifică setările cookies