Primaria interzice Dinamo - Steaua pe National Arena! Reactia dinamovistilor: "E strigator la cer!" 

Primarul interimar al Capitalei refuza sa dea acceptul pentru disputarea meciului dintre Dinamo si Steaua din Cupa pe National Arena, desi dinamovsitii sustin ca au toate actele necesare. Dubla Steaua - Dinamo din Cupa este la ProTV pe 3 martie si 20 aprilie!

Dupa Steaua si Dinamo se loveste de refuzul Primariei pentru redeschiderea National Arena. Cei de la ISU sunt dispusi sa dea aviz de functionare pentru stadion doar pe semnatura clubului organizator si a reprezentantilor Primariei, anunta ProSport.

Razvan Sava, i-a informat pe reprezentantii lui Dinamo ca nu se pune problema ca institutia pe care o conduce sa isi asume raspunderea pentru deschiderea celui mai mare stadion din tara. Fara acceptul Primariei, asumarea raspunderii de catre clubul organizator este nula, scrie sursa citata.

Ionel Danciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, a declarat pentru ProSport: "Noi ne-am asumat toate responsabilitatile si eu nu. Nu inteleg. Cand a fost sa se construiasca si sa se ia bani de la contribuabili, totul a fost in regula. S-au jucat meciuri acolo ani de zile, s-au organizat mitinguri cu mult mai multi oameni decat vin la un meci, si dintr-o data nu se mai poate. E pacat de suporteri, e pacat de cel mai frumos stadion din tara ca sta inchis. E strigator la cer!".

Semifinala Cupei dintre Dinamo si Steaua este in direct la ProTV pe 3 martie, iar returul 20 aprilie. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, 9 iulie. Bilanțul oficial al orei 13.00- 614 de noi cazuri de îmbolnăvire
BRAT