CSA Steaua - Chindia Targoviste Cupa Romaniei Toni Petrea Cupa Romaniei

Toni Petrea, reacție categorică înaintea meciului dintre noua sa echipă și CSA Steaua

Chindia Târgoviște va face deplasarea pentru meciul din Cupa României cu CSA Steaua,l programat marți, 27 septembrie, de la ora 18:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 17:09
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 17:06

Anton Petrea, fostul antrenor de la FCSB, a fost numit săptămâna precedentă pe banca Chindiei Târgoviște, iar primul test important al tehnicianului va fi confruntarea cu CSA Steaua din cupă.

Toni Petrea: „Sper ca meciul să fie un declic pentru noi”

„Trebuie să fim foarte atenți, Cupa României este o competiție a surprizelor. Băieții noștri au avut o perioadă grea, le-a cam lipsit încrederea în forțele proprii. 

Sper ca începând de mâine să evolueze mai dezinvolt, iar meciul cu CSA Steaua să reprezinte un adevărat declic pentru noi. Am purtat discuții cu ei, atât individual, cât și pe grupuri sau cu toată echipa pentru a găsi soluții. 

Jocul de mâine este un prilej bun pentru a mă edifica asupra potențialului lotului. Îmi doresc să ne calificăm, trebuie să tratăm competiția cu respect și seriozitate.”, a precizat Toni Petrea, înaintea meciului.

Toni Petrea, la Chindia Târgoviște

Toni Petrea a semnat cu Chindia Târgoviște, după ce a rămas liber de contract în urma aventurii de la FCSB. Clubul dâmbovițean l-a prezentat oficial pe antrenor la echipă pe site-urile social media.

„Bun venit, Anton Petrea și Cristinel Țermure! 

AFC Chindia Târgoviște anunță că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Țermure, în funcția de antrenor secund! 

Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Bogdan Hetco (preparator fizic).

Mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște!”, se arată în comunicatul emis de Chindia Târgoviște.

Modifică setările cookies