Surpriza dinamovistilor pentru semifinala cu Steaua! Noul imn se va auzi pe National Arena: "E spectaculos!"

Surpriza dinamovistilor pentru semifinala cu Steaua! Noul imn se va auzi pe National Arena: "E spectaculos!"

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, joi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Jucatorii lui Dinamo au intrat deja in 'cantonament' pentru dubla cu Steaua din semifinalele Cupei Romaniei. In prima zi a acestei saptamani, elevii lui Flavius Stoica au mers intr-un studio si au cantat si inregistrat noul imn al clubului!

Saptamana viitoare va fi prezentat si videoclipul oficial: "A fost spectaculos!" au spus jucatorii la final, fanii putand sa vada ce s-a intamplat in premiera pe pagina de Facebook a lui Dinamo peste 7 zile.

Responsabil cu dirijarea jucatorilor au fost Flavius Stoican, Ionel Danciulescu si Florin Bratu, porecliti 'cei 3 tenori' de catre 'caini': "Cantati ca si cum am fi invins pe Steaua. Am cantat din suflet pentru ca este o melodie a dinamovistilor pentru dinamovisti. Am cativa fotbalisti cu voce, dar prefer sa exceleze pe terenul de joc, acolo sa impresioneze" a spus Stoican la final.

"Vrem sa cantam acest imn cat mai repede alaturi de suporteri, speram sa avem multe victorii pe care sa le dedicam lor, asa cum au contribuit ei la versuri" a spus Steliano Filip. Iar noul imn va fi difuzat pe stadion in premiera la primul meci cu Steaua din Cupa Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies