"Ii ia pe toti de gat" :) Superstitia care il poate duce pe Stoican in ISTORIE! Ce vrea sa faca pentru dubla cu Steaua din Cupa

"Ii ia pe toti de gat" :) Superstitia care il poate duce pe Stoican in ISTORIE! Ce vrea sa faca pentru dubla cu Steaua din Cupa

Dinamo se agata de orice pentru o calificare in finala Cupei Romaniei. Superstitiile sunt la moda pentru dubla cu Steaua din semifinale.

Flavius Stoican ii va lua pe toti de "gat " la dubla cu Steaua. Antrenorul lui Dinamo va purta la gat fularul norocos care, crede el il va duce in finala. Nu renunta la fularul norocos inainte de meciul cu Steaua si spera sa nu fie foarte cald la dubla din Cupa, ca sa poata sa il poarte pe national arena.

Cu fularul norocos la gat, Stoican a obtinut un egal nesperat in Ghencea, in campionat, dupa un meci in care Dinamo a facut o figura extraordinara.

"Daca nu va fi foarte cald la momentul respectiv, o sa-l port. Pentru sansa, o sa iau in calcul totul. Totul merita pentru o victorie si nu numai la meciul cu Steaua. Merica orice sacrificiu pentru o victorie si o bucurie oamenilor care tin cu Dinamo.", a declarat astazi Flavius Stoican.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies