Stelistii le-au aratat MANITA! De 16 ani nu s-a mai intamplat asta dupa un derby! Un dinamovist a facut din greseala gestul :)

Stelistii le-au aratat MANITA! De 16 ani nu s-a mai intamplat asta dupa un derby! Un dinamovist a facut din greseala gestul :)

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Steaua a trecut in avantaj in fata lui Dinamo in ceea ce priveste rezultatele directe, ajungand la 55 de victorii in derby. Golurile lui Latovlevici, Varela, Chipciu, Tanase si Keseru au reusit o manita impotriva lui Dinamo, Rotariu si Lazar marcand golurile de onoare.

A fost pentru prima data din aprilie 1998 cand Steaua i-a dat 5 goluri lui Dinamo! Fanii au sarbatorit succesul in tribune si pe site-urile de socializare cu poze cu 'MANITA'.

Si jucatorii le-au facut pe plac fanilor atat la iesirea de pe gazon, cat si in drumul spre autocar. Varela, Latovlevici, dar mai ales Szukala, au aratat semnul care o sa le provoace cosmaruri dinamovistilor in viitorul apropiat.

Din neatentie, si dinamovistul Grigore a aratat gestul la finalul meciului :)

Care a fost cel mai bun stelist cu Dinamo? (4109 voturi)
 
Sanmartean
50.69%
2083 voturi
 
Chipciu
19.18%
788 voturi
 
Stanciu
43 voturi
 
Varela
263 voturi
 
Latovlevici
115 voturi
 
Reghecampf :)
19.88%
817 voturi
FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies