Sepsi OSK Liviu Ciobotariu Cupa Romaniei

Sepsi, decimată: "Probleme noastre par să nu se mai termine! A fost un taifun pentru noi"

Sepsi OSK a înregistrat o remiză contra lui FC Hermannstadt, la Sibiu, scor 1-1, în grupa A din Cupa României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 22:21
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 22:20

După meci, antrenorul Liviu Ciobotariu s-a arătat îngrijorat de numeroasele probleme din lotul lui Sepsi. Pe lângă problemele existente, la partida cu FC Hermanntadt a ieșit accidentat și fundașul Denis Ciobotariu.

Sepsi, decimată: "Probleme noastre par să nu se mai termine! A fost un taifun pentru noi"

Liviu Ciobotariu a enumerat la interviul de după joc lista jucătorilor indisponibili, cu doar trei zile înaintea meciului celor de la Sepsi cu Farul, din Liga 1.

"Problemele noastre par să nu se mai termine, avem foarte mulți jucători accidentați. Rodriguez, Păun, Oteliță, Debeljuh, acum Ciobi, avem pe Rența, under-ul nostru care este suspendat pentru meciul următor... Oroian a simțit și el ceva la picioare, deci are probleme musculare. De asta spun, trecem printr-o perioadă foarte grea și aici mă refer în special la situația jucătorilor accidentați, parcă nu se mai termină.

În această săptămână și săptămâna trecută a fost un taifun pentru noi în ceea ce privește accidentările. Sper, sper să mai recuperăm dintre jucători pentru că situația este delicată. Avem un lot într-adevăr echilibrat valoric, dar suntem mult mai puternici atunci când suntem toți apți de joc

În primul rând, mi-a făcut o deosebită plăcere să revin la Sibiu, orașul în care eu am fost antrenor o perioadă. Îmi pare rău că n-a fost să fie, să fim mai mult timp împreună, asta este soarta. Am găsit aici un stadion senzațional, un stadion foarte frumos.

Despre joc este clar că a fost un joc echilibrat, un joc bun de ambele părți, două echipe care au încercat să joace fotbal și au făcut-o în multe momente. Au fost ocazii de ambele părți, și la noi și la ei. A fost echilibrat jocul și echitabil ca rezultat.

Puteam să și pierdem acest meci, dar puteam să-l și câștigăm, la fel și cei de la Hermannstadt, deci două echipe bune ale campionatului românesc... Cred că oamenii care s-au uitat la meci, atât spectatorii cât și telespectatorii au văzut un meci bun", a spus Liviu Ciobotariu, citat de Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!