Sanmartean a fost ales omul meciului! "5-2? Se putea si mai bine" Cine este cel mai arogant stelist dupa meci

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2014, 22:35

	Sanmartean a fost ales omul meciului! "5-2? Se putea si mai bine" Cine este cel mai arogant stelist dupa meci

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Steaua a castigat cu 5-2 meciul cu Dinamo. Lucian Sanmartean a fost ales jucatorul meciului dupa partida incredibila. Mijlocasul a spus ca nu se astepta la o asemenea diferenta si ca spera ca echipa sa castige eventul.

"Am facut un meci foarte bun. Astazi ne-am luat revansa pentru meciul mai slab din campionat. Daca nu erau niste mici inexactitati in aparare, ar fi fost chiar meciul perfect.

Am fost adoptat bine in grup si rezultatele mele se datoreaza grupului si antrenorului. Noi trebiue sa castigam Cupa si campionatul. Nici nu visam ca putem sa castigam atat de categoric. Trebuie sa avem grija in retur. Antrenorul a spus ca suntem cei mai buni din tara si asta ne-a motivat foarte mult", a spus Lucian dupa meci.

Chipciu a fost mai putin modes. Atacantul Stelei s-a laudat ca a castigat aproape derby-urile de cand este la Steaua si ca isi dorea o umilinta si mai mare pentru dinamovisti.

"5-2? Cum sa nu ma astept. Am mai avut patru ocazii clare. Am castigat multe derby-uri la Steaua. Imi pare rau ca nu a fost scorul mai mare. Noi jucam fiecare meci pentru victorie. Trebuie sa castigam si returul, sa nu fim relaxati. Sanmartean joaca excelent, Keseru e si el foarte bun. S-a vazut si astazi ca avem un lot destul de puternic.", a spus Chipciu dupa meci.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă: Încurajez părinţii să-şi vaccineze copiii când va fi posibil
BRAT
Modifică setările cookies