Cupa Romaniei

RECORD: Bate Cupa la ProTV! Si in audiente

Meciul CFR – Dinamo din Cupa a fost cel mai urmarit derby din 2010! Vaslui si Brasov si-au depasit in semifinala Cupei de 5 ori audienta medie a partidelor din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Aprilie 2010, 19:16
Data actualizarii: Vineri 16 Aprilie 2010, 19:18

Calificarea clujenilor in finala Cupei Romaniei a strans in fata televizoarelor peste jumatate de milion de oameni din mediul urban, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. CFR – Dinamo a fost cel mai audiat derby de anul acesta, inregistrand 10 puncte de rating.

Urmatorul meci in clasamentul audientelor din 2010 e Steaua - Otelul de pe Antena 1 din prima liga, care a obtinut 8,9 puncte de rating pe acelasi target comercial. Dinamo – Steaua, transmis de DigiSport, a inregistrat doar 6,4 puncte!

 

Cealalta semifinala, FC Vaslui – FC Brasov, a inregistrat 7 puncte de rating pe acelasi public comercial. Atat moldovenii, cat si ardelenii si-au depasit media audientelor partidelor din Liga I de aproape 5 ori!!! FC Brasov are o medie de audienta in 2010 de 1,2 puncte pe targetul comercial, in timp ce FC Vaslui are 1,3.

Cupa bate si Liga Campionilor!

Semifinalele CFR-Dinamo si Vaslui-Brasov au depasit in audiente si sferturile Ligii Campionilor, transmise de TVR 1. De exemplu, Bayern Munchen – Manchester United a inregistrat 3 puncte de rating, iar returul a facut 4,3 puncte. Arsenal – Barcelona a inregistrat 5,4 puncte, iar returul 5,3.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies