"Nu mai pot vorbi despre nimic, imi pare rau pentru acest copil!" Mesajul lui Hagi pentru Bancu, dupa ce si-a rupt piciorul! VIDEO

Craiova 2-1 Viitorul | Gica Hagi i-a transmis lui Bancu sa fie puternic si sa isi revina cat mai repede, dupa ce a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu.

"Este greu sa vorbesti despre aspectul meciului cand i se intampla unui copil asa ceva. Din pacate acesta este riscul la fotbalisti, la aceasta profesie pe care o avem. Ne pare rau, sper sa aiba puterea sa revina, e un copil foarte bun, e greu sa vorbim. Sunt trist in seara asta, sper sa fie incurajat si sa se lupte pentru a reveni pe teren. Sunt lucruri urate care se intampla, restul nu mai conteaza. Din teren s-a vazut ca a luat mingea dar n-ai ce sa mai zici, cand se intampla lucruri d-astea, mai ales la un copil, nu mai putem vorbi despre altceva.

Ii transmit sa fie bine, sa il ajute toata lumea si sa isi foloseasca energia pentru a reveni pe teren. Nu am avut nicio discutie cu Galatasaray, au fost discutii doar in presa din Turcia ... chiar nu pot vorbi despre altceva, sper sa isi revina acest copil", a spus Gica Hagi dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maraton la înscrierile pe platforma de vaccinare. Peste 18.000 de persoane se programează, în medie, pe oră
BRAT

Modifică setările cookies