NU i-a convins pe toti! Reactia fanilor Stelei dupa ce Tudor a dat Stelei USOR un penalty! Cum comenteaza ei:

NU i-a convins pe toti! Reactia fanilor Stelei dupa ce Tudor a dat Stelei USOR un penalty! Cum comenteaza ei:

Craiova 0-1 Steaua | Campioana a beneficiat de un penalty usor acordat de Tudor la o faza la care Rapa ar fi fost faultat in careu de Balgradean.
CLICK AICI PENTRU REZUMATUL VIDEO

FAPTELE

Alexandru Tudor a dat penalty pentru Steaua in minutul 67, la o faza la care Cornel Rapa a intrat in careu si a fost agatat de Balgradean. Reluarile arata ca lovitura a fost acordata usor, iar decizia ii apartinea in exclusivitate centralului.

Tudor a dat 11 metri, Rusescu a marcat pentru 1-0, scor cu care s-a si terminat partida. Steaua a ajuns in semifinalele Cupei Romaniei, in timp ce Craiova a ramas acasa.

VIDEO AICI CU FAZA


 

 

 

CE SPUN FANII

Cititorii www.sport.ro au fost intrebati daca trebuia dat acest penaly. 67% dintre ei au votat ca lovitura de la 11 metri trebuia acordata. 33% au spus ca echipa campioana nu merita sa aiba penalty.

Cei au scris cititorii la comentarii:

"Daca te uiti atent le reluare se vede cum Rapa deja cade inainte sa fie atins de portar", spune 'Mures'.

"Fratilor, penalty se da in momentul cand este un contact, iar acolo e clar ca a fost contact, poate involuntar, dar orice arbitru dadea penalty acolo", spune 'Alex13'.

"Ce putea sa faca Tudor? Daca nu dedea penalty azi spuneam ca de ce nu s-a dat penalty; daca a dat spuneti ca de ce a dat!", spune 'Alexandru'.

"Rapa a fortat contactul e clar... e simulare", anunta 'Dani'.

"Am fost la stadion si am stat chiar pe directia fazei si am vazut clar. Balgradean a incercat sa protejeze mingea, iar Rapa a intrat direct in el, cautand contactul", spune si 'Alex'.

"Se vede clar ca a sarit in bazin. Nici vorba de penalty. Rusine", scrie 'Mrs'.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies