Negoita s-a laudat dupa meciul cu Steaua! "Proiectul nostru a fost laudat si de UEFA!" Ce mesaj le-a transmis fanilor

Negoita s-a laudat dupa meciul cu Steaua! "Proiectul nostru a fost laudat si de UEFA!" Ce mesaj le-a transmis fanilor

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby

Ionut Negoita s-a linistit dupa infrangerea cu Steaua si a vorbit despre partida de aseara. Patronul lui Dinamo crede ca unele goluri au fost norocoase si a laudat fanii echipei, care au sustinut echipa pe tot parcursul meciului.

"Am vazut ca pe site-ul UEFA, proiectul nostru este laudat. Eu am mare incredere si rabdare, chiar daca sunt situatii, cum a fost afara, cand am plecat dezamagit.

Nu mi-e teama de retur. O sa fie mult mai echilibrat meciul. Noi am avut ghinion mult. Ei nu au avut ocazii adevarate de gol. Am fost noi mai prost organizati. La golul lui Varela s-a produs dezechilibrul. Steaua este campioana Romaniei, dar mai ales un lot valoros, care joaca de multi ani impreuna.

Ei nu au mai luat campionatul de 7 ani pana sezonul trecut. Au avut timp sa pregateasca acest proiect. Exista multi jucatori foarte buni care puteau ajunge la Dinamo, dar au fost indreptati catre Steaua. Toti jucatorii buni au plecat de la Dinamo si in loc s-a adus ce s-a putut. Acum e un moment in care Steaua e pe val, iar noi suntem in reconstructie", a spus Negoita.

Patronul lui Dinamo si-a luadat suporterii, pe care ii apreciaza pentru inteligenta si rabdarea lor.

"Avem o galerie formata din oameni foarte inteligenti, care inteleg proiectul si care ne acorda timpul de care avem nevoie. ", a spus Negoita.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Comisia Europeană a îmbunătăţit previziunile privind creşterea economiei României
BRAT
Modifică setările cookies