Stoican recunoaste superioritatea Stelei: "Sunt cei mai buni, merita sa castige campionatul!" Cum pregateste marea revenire

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2014, 23:07

	Stoican recunoaste superioritatea Stelei: "Sunt cei mai buni, merita sa castige campionatul!" Cum pregateste marea revenire

►Sport.ro prezinta: Debutul lui Benny in Glory, vineri 21:00! De la 22:00, debutul lui Arnold in WWE: Hasta la wrestling, baby!

Steaua 5-2 Dinamo / Antrenorul lui Dinamo, Flavius Stoican, era extrem de suparat la finalul partidei cu Steaua din turul semifinalelor Cupei Romaniei.

"Pacat ca am primit goluri la aproape fiecare situatie a Stelei, dar trebuie sa fim realisti si sa spunem ca astazi au fost mai buni ca noi. Au avut si sansa, dat sansa tine cu cei mai buni.

Sigur ca Steaua are prima sansa la calificare, dar nu e imposibil sa intorci rezultatul. Vom incerca. Golul doi a fost la corner, golul 3 sut deviat, golul 4 pe contraatac, dupa un corner al nostru. Daca analizam la rece, asa s-au luat golurile.

Ei nu au marcat golurile pe ocazii. Si golul 5 l-am primit dupa o pasa pe fundasii nostri centrali... Azi am facut prea multe greseli, prea multe, prea multe... Nici macar nu pot sa le numesc greseli, au fost momente de disperare in care n-am tratat cum trebuie fazele.

Steaua este cea mai buna echipa si merita sa castige campionatul. Nu pot sa fiu suparat pe jucatori ca n-au vrut. Si-au dorit enorm si au luptat, dar adversarul a fost superior si a avut si multa, multa sansa. Sunt convins ca fiecare dintre ei se analizeaza. Daca este cineva din cadrul clubului care spune ca el nu a gresit, inseamna ca ramane la nivelul asta. Dar suntem barbati si trebuie sa mergem mai departe.

Barboianu a avut o evolutie buna, a alergat foarte mult. Daca domnul Dinu l-a criticat, e parerea dinsului, n-o comentez" a spus Flavius Stoican la conferinta de presa.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies