Mustață s-a dezlănțuit după eliminarea lui FCSB și dă un ultimatum: "Jalnic, ei cred că suntem fraieri! Vă bateți joc de noi, nu mai rezist"

Gheorghe Mustata Cupa Romaniei FCSB Cupa Romaniei Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB / Foto: Imago
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 10:04
Data actualizarii: Vineri 08 Decembrie 2023, 10:01

FCSB a părăsit Cupa României după ce a încheiat pe locul 3 grupa C în urma eșecului suferit pe terenul lui FC U Craiova, scor 0-2.

Pentru FCSB este un prim obiectiv ratat în acest sezon, iar vicecampioana se va concentra de acum exclusiv la câștigarea titlul după o pauză de nouă ani.

Mustață s-a dezlănțuit după eliminarea lui FCSB și dă un ultimatum

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord de la FCSB, a avut un discurs dur după eșecul de la Craiova, criticând jucătorii pentru atitudinea din teren. El așteaptă măsuri din partea conducerii și transmite că galeria se va comporta la fel de "jalnic" dacă rezultatele nu vor veni începând cu meciul cu CFR Cluj, programat duminică, în Liga 1.

"Nu mai e nimic de spus. Echipa merge din ce în ce mai prost. Asta nu satisface niciun suporter și nu văd în momentul ăsta o soluție ca echipa să iasă din impas. Dacă acești băieți nu realizează unde joacă, nu realizează ce trebuie să facă în teren, lucrurile vor degenera în viitor. Toată lumea nu mai suportă lucrul ăsta. Faptul că venim cu scuza că suntem la 5 puncte de locul 2 nu mai contează. Echipa merge din ce în ce mai prost.

Obiectivul a fost ratat azi. Cu atitudinea acestei echipe, cu atitudinea acestor jucători, cu staff, cu conducere, în stilul ăsta nu iei nici campionatul. Poți să ai și 10 puncte avans, nu iei campionatul. Dacă băieții ăștia cred că în continuare își vor bate joc de suporteri, se înșală. Suporterii au ajuns la saturație. Eu am încercat încontinuu să fim calmi, să nu afectăm, dar acești băieți cred că noi suntem fraieri. Nu cred că ar trebui să gândească așa. Se înșală din toate punctele de vedere.

Noi am avut un mod pașnic de protest. Ei au văzut că sunt lucruri pașnice, nu am intrat 10 minute, dar ei trebuie să înțeleagă că acele 10 minute sau nemulțumirile spuse au fost doar avertismente. Eu nu vreau să vorbesc la nervi. Voi stăpâni acești nervi ai mei și ai suporterilor până duminică, iar dacă începând cu duminică nu vin rezultatele, atunci și rezultatele suporterilor vor fi la fel ca ale lor: jalnice! Ei au atitudine jalnică. Când suporterii nu mai pot și nu mai rezistă, atunci trebuie să existe soluții. 

Să vedem atitudinea jucătorilor și a conducerii. Se vor lua măsuri la nivelul conducerii? Dacă acești oameni intră în teren cu gândul că le intră zecile de mii în conturi și își bat joc de milioane de suporteri... noi ne-am săturat ca de 8 ani să nu existe performanță. Una ai ratat-o, rămâne titlul.

Mă doare foarte mult eliminarea. Atât timp cât ești plătit, atât timp cât ai cele mai bune condiții, vii și îți bați joc de milioane de suporteri, îți bați joc de suporterii care azi au plecat cu autocarele (...). Să nu ai o atitudine și să spui că ne pare rău... ai mei ajung acasă la 2-3 noaptea. Tu te sui frumos în avion sau mergi la hotel să te culci și nu suferi. Nu mai merge! Este o atenționare: nu mai rezist nici eu la câte mesaje am primit de la ora 11 și până acum. Oamenii s-au săturat de ce văd în teren, de atitudinea conducerii, de absolut tot. Nu se poate!",  a spus Gheorghe Mustață, pe canalul de YouTube Templul Sportului.

Eliminată din Cupa României, FCSB se va concentra acum exclusiv la câștigarea campionatului. Echipa antrenată de Elias Charalambous ocupă prima poziție după 18 etape, cu 37 de puncte, iar în runda următoare va înfrunta CFR Cluj, duminică, de la ora 20:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!