Meciul vietii pentru Tamas. Reghe vrea sa il bage TITULAR cu Dinamo, in Cupa! Ce se intampla cu accidentarea lui Bawab

Meciul vietii pentru Tamas. Reghe vrea sa il bage TITULAR cu Dinamo, in Cupa! Ce se intampla cu accidentarea lui Bawab

Dinamo - Steaua e joi la ProTV, de la 20:30

"Tamas nu m-a nemultumit, el vine dupa o perioada in care nu a jucat foarte mult timp. Probabil va juca urmatorul meci. Incet, incet, vom face o echipa puternica. Anumiti jucatori nu se pot reface in 4 zile, vom folosi jucatori care sunt proaspeti, merge in Stefan cel Mare sa castigam.", a declarat Reghecampf dupa meciul cu CSMS Iasi, terminat 1-1.

Antrenorul Stelei il va avea pe Tamas in teren insa a pierdut doi oameni pentru o perioada mai lunga de timp. Bawab s-a accidentat si va lipsi o luna de pe teren, in timp ce Filip a fost dezamagitor in prima repriza cu Iasi, fiind schimbat de Reghecampf.

Acesta va avea sanse mici sa prinda prima echipa a Stelei in urmatoarele meciuri, concurenta la inchidere fiind cea mai apriga in lotul Stelei. Pe langa Pintilii, care e batut in cuie la mijlocul terenului, Reghecampf poate alege al doilea inchizator dintre Bourceanu, Filip, Muniru, Kharja si chiar Breeveld, acesta din urma fiind scos din lot in acest moment.

"Avem rezultatele RMN-ului lui Bawab. Nu este o accidentare grava pentru Bawab, in urmatoarea luna nu va fi apt pentru meciuri dar isi va reveni usor, usor. Filip nu s-a ridicat la nivelul jocului si l-am schimbat. Avem jucatori pe banca ce asteapta sa intre, l-am bagat pe Muniru, dar am gresit iar. Am facut mult efort dar nu am reusit sa marcam", a spus Reghecampf.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării anti-Covid de la București începe astăzi. Unde se va ține
BRAT
Modifică setările cookies