Matei l-a innebunit pe Becali: "100% va fi mare fotbalist, imi pun capul! Ma ocup personal de el! L-as vinde pe Kapetanos"

Autor: Sport.ro
Miercuri 27 Octombrie 2010, 23:36

	Matei l-a innebunit pe Becali: "100% va fi mare fotbalist, imi pun capul! Ma ocup personal de el! L-as vinde pe Kapetanos"

Steaua s-a calificat in sferturile Cupei la penaltyuri cu Sportul. Matei l-a incantat pe Becali. "Nu stiu cat va ajunge Radut fotbalist, dar Matei va ajunge sigur". Becali e fericiti si ca l-a descoperit pe Martinovic.

"Nu il vazusem niciodata pe Martinovic pana acum si imi parea rau ca l-am cumparat si il injuram in gand pe Piturca, dar mi-a placut mult Martinovic. Am castigat un fundas dreapta. Matei mi-a placut extraordinar! Poate juca oricand titular la Steaua! E fotbalist, se vede dupa cum joaca mingea, 100% va fi fotbalist. Imi pun capul pentru el! Ma ocup personal de el!", a spus Becali la gspTV.

"Nu stiu ce se intampla cu Bilasco, parca nu mai este jucatorul ala... una doua pac pe jos, greseste, fault! Kapetanos isi va reveni in 3-4 meciuri sau cine stie daca a fost la nationala poate vrea mai mult, poate i-ar conveni sa fie la o echipa mai mare. La o oferta buna, l-as vinde pe Kapetanos!", a mai spus patronul Stelei.

Iohannis: ”Să nu aibă cineva impresia că dacă a venit primăvara s-a terminat pandemia”
BRAT
Modifică setările cookies