ilie poenaru FCSB Mihai Stoica uta UTA Arad Cupa Romaniei

Ilie Poenaru îi dă replica lui Mihai Stoica după UTA - FCSB 2-2: "Îi aduc aminte asta!"

Partida UTA Arad - FCSB 2-2, din grupele Cupei României, s-a încheiat cu patru eliminări, una pentru gazde, în afara terenului, iar trei pentru oaspeți.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 17:21
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 17:21

Finalul partidei de le Arad a fost extrem de tensionat. Mai întâi, Rachid Bouhenna a văzut al doilea galben în minutul 83, iar la scurtă distanță a fost eliminat și Andrei Chindriș, fundașul celor de la UTA, care l-ar fi aplaudat ironic pe centralul partidei. În prelungiri, Risto Radunovic și Octavian Popescu au fost și ei eliminați pentru cumul de cartonașe galbene.

Ilie Poenaru îi dă replica lui Mihai Stoica

După meci, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un discurs dur la adresa arbitrului Adrian Cojocaru, rememorând mai multe momente în care echipa sa ar fi fost dezavantajată de arbitrul din Galați.

Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, i-a dat replica oficialului de la FCSB, spunând că eliminările din tabăra bucureștenilor au fost dictate corect, iar adversarii chiar ar fi meritat să rămână în inferioritate numerică încă din prima repriză.

"Îl știm pe Mihai, el tot timpul… E normal să-și apere echipa, dar sunt justificate cartonașele pe care le-au primit. Ok, poate se gândește că și noi ar fi trebuit să primim mult mai mult, dar trebuie să-i aduc aminte că au mai avut un roșu la Radunovici, la Stahl, în prima repriză, în zona laterală. Trebuie să mai primească încă un al doilea galben, la Cascini, în minutul 60 și ceva, în zona centrală, la Popescu, când îi dă intenționat cu mâna peste față, dar până la urmă noi degeaba vorbim, atât eu sau MM, pentru că arbitrii, din ce observ, ei mereu au alt regulament când vrei să le ceri o explicație sau când vrei să vorbești cu ei. Tot timpul găsesc alt răspuns, au un alt răspuns la toate deciziile pe care le iau.

Dacă e să vorbim de arbitraj, suntem foarte frustrați de arbitraj de etape bune, greșelile de arbitraj ne fac să pierdem puncte pentru că ei nu sunt ceea ce trebuie. O spun și îmi asum: cred că arbitrajele sunt mult mai slabe decât campionatul trecut, la multe meciuri. Și de când cu acest VAR, stăm minute bune fără să jucăm, ni l-am dorit atât de mult încât vedem că păcătuim mai mult cu acest VAR. N-avem ce face, mergem înainte", a spus Ilie Poenaru, la Sport Total FM.

Ce a spus Mihai Stoica după UTA Arad - FCSB 2-2

Imediat după încheierea partidei, Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul de Facebook în care a criticat dur deciziile arbitrului Adrian Cojocaru.

"Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca domnul Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Minutul 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc

P.P.S. Nu cumva să vă inducă în eroare penalty-ul în favoarea noastră. Arbitrul VAR l-a dat. Cojocaru se pare că nu remarcase că Miculescu fusese călcat. El văzuse aruncare de la margine. E adevărat că pentru noi", a fost mesajul transmis de managerul general de la FCSB

Modifică setările cookies