Grigoras, cea mai tare declaratie din oras dupa ce a eliminat-o pe Otelul din Cupa: "As da 1000 € sa salvam clubul asta!"

Autor: Sport.ro
Joi 30 Octombrie 2014, 21:37

	Grigoras, cea mai tare declaratie din oras dupa ce a eliminat-o pe Otelul din Cupa: "As da 1000 € sa salvam clubul asta!"

Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins Otelul la Galati, scor 3-2 dupa prelungiri.

Dupa meci, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoras, a declarat ca este dispus sa doneze 1000 de euro "pentru renasterea clubului Otelul".

"De cate ori intru in curtea Otelului ma incearca niste sentimente extrem de placute, pe care nu le pot exprima in cuvinte. Imi pare ca echipa a ajuns intr-o situatie foarte delicata."

"Eu am decis sa renunt la orice litigiu cu Otelul, renunt la banii pe care i-as mai fi avut de primit. In plus, as vrea sa dau 1.000 de euro pentru renasterea echipei si, daca dupa mine vor mai veni si altii, poate echipa isi va reveni si sa fie acolo unde ii este locul. As face un apel catre toti cei care iubesc fotbalul in Galati sa ajute Otelul, e pacat ca aceasta echipa sa dispara", a spus Grigoras.

Pandurii s-a calificat in sferturile Cupei dupa 3-2 cu Otelul. Golurile galatenilor au fost marcate de Popa '11 si Cristea '41, in timp ce pentru Pandurii au inscris Predescu '12, Erico '88 si Elton '93.

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies