Gica Hagi Farul Constanta Rapid-Farul Constanta Cupa Romaniei

Gică Hagi a trecut prin toate stările după meciul cu Rapid! De la: „Ne gândim la campionat!”, a plecat brusc de la flash-interviu

Gică Hagi a fost vizibil deranjat când a fost întrebat de selecția lui Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 23:30
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 23:32

Farul Constanța s-a impus în al doilea meci din Cupa României, 2-0 cu Rapid, chiar pe stadionul Giulești. Chiar dacă a trimis o echipă tânără, elevii lui Gică Hagi (57 ani) au dominat jocul, golurile fiind marcate de Carlo Casap (23 ani) și Adrian Mazilu (17 ani). 

Gică Hagi a plecat brusc de la flash-interviu

„Regele” a sosit la flash-interviu cu zâmbetul pe buze, bucuros pentru victoria obținută. Mai mult, a precizat chiar că Farul Constanța se bate la câștigarea campionatului. 

„Un meci greu din toate punctele de vedere, știam asta. Cred că am rpegătit bine meciul, am fost inspirați. E o victorie frumoasă care ne dă încredere și ne menține în lupta de a ne califica mai departe. 

Nu mai pot să vin în fața voastră să zic că nu ne gândim acolo sus la campionat. Știm că va fi foarte greu, avem mult de muncit. La Cupă avem un meci greu cu CFR-ul. 

Vă las pe voi ziariștii să spuneți dacă ne batem la campionat. Ne dorim să câștigăm. Cred că până în momentul de față, Farul a arătat că poate să câștige orice meci, să bată pe oricine din România. 

Avem o echipă bună, chiar dacă ați uitat de cei tineri, la câți am băgat. Avem curaj. Ăsta e mesajul meu. Să crezi în ce faci și să ai curaj”, a declarat Gică Hagi la flash-interviu. 

Doar că, atunci când a fost întrebat de jucătorii convocați de Edward Iordănescu (44 ani) pentru meciurile de pregătire cu Slovenia și Moldova, de pe 17 și 20 noiembrie, LIVE TEXT pe www.sport.ro, Gică Hagi a fost vizibil iritat și a plecat brusc de la flash-interviu. 

„Noi am câștigat în seara asta, nu mă interesează. Nu mai mutați bobul în altă parte. Dacă vreți, vrobim de meciul din seara asta. Seară bună!”, a conchis „Regele”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!