Gest superb al stelistilor pentru NESU la finala Cupei Romaniei: "El se bucura de dragostea oamenilor, se hraneste din asta"

Ce bucurie pentru 22 de copii cu sindromul Down. Vor intra de mana cu fotbalistii Stelei si cei ai Astrei la finala Cupei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 20:40
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 20:42

Familia Ogararu a planuit asta. Povestea a inceput la Dansez pentru tine, cand Ogararu a ajutat un copil cu sindrom down, campion la motociclism.

"Avem dorinta de a darama barielele intre copii cu sindrom Down si oamenii normali. Sufletul lor cred ca este mai mare decat al nostru.", spune Ogararu.

10 urne vor fi amplasate la National Arena, iar fanii pot dona la finala pentru cei mici. Cei 22 de copii vor putea merge intr-o tabara - cantonament de fotbal. Tricourile finalistilor vor ajunge la cei mici, cu tot cu autograf.

"Sunt extraordinar de fericiti ca o sa vina pe stadion", spune Andreea Ogararu.

La marea finala, galeria Stelei nu-l va uita pe Nesu. I-au mai dedicat coregrafii de exceptie: "Vorbim aproape zilnic... este bine, slava domnului. El se bucura de dragostea oamenilor, se hraneste din asta si sper sa nu se termine niciodata", spune Ogararu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!