Faza ANORMALA intr-un fotbal civilizat! Ce s-a intamplat pe teren dupa finala Cupei! Stelistii si-au luat teapa! VIDEO

Astra nu are prea multi fani, insa o faza se remarca dupa meciul in care a castigat Cupa in fata Stelei.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Mai 2014, 11:23
Data actualizarii: Sambata 24 Mai 2014, 11:24

Cu putini fani in tribune, Astra nu a avut parte de suportul dinamovistilor si al rapidistilor, care anuntau ca vor fi in numar mare sa scandeze contra Stelei.

ARENA

A fost, totusi, un stadion plin la Finala Cupei, umplut in care mare parte de stelisti. Fanii campioanei voiau sa vada cum Steaua reuseste eventul, iar sarbatoarea urma sa inceapa intr-un autocar descoperit, dupa partida.

Nici vorba de asa ceva, pentru ca Astra a castigat la penalty-uri, primul trofeu din istoria clubului.

Imediat dupa ce s-a terminat partida, toti fanii Stelei au plecat. Ramasi in Arena, cele cateva sute de fani ai Astrei au vazut consternati cum in jurul lor sunt doar scaune parasite, goale in doar cateva minute dupa fluierul de final al partidei.

Premierea a fost ceva unic: Budescu & Co. au ridicat Cupa deasupra capului intr-un stadion gol, acoperit, in care cel mai tare se auzea ecoul. O scena de nevazut in fotbalul civilizat, in care suporterii invinsilor raman in tribune pana la capat, din respect pentru adversar.

TEAPA

Desi au fost invinsi in ultimul act al Cupei si au ratat trofeul, jucatorii Stelei au plecat de la Arena Nationala cu un autocar descoperit. Acestia nu au mai sarbatorit insa castigarea titlului in Parcul Izvor, asa cum planuisera, deoarece in locul respectiv nu era niciun suporter.

In momentul in care autocarul a trecut pe la Parcul Izvor, in zona se aflau doar jandarmi si politisti. Autocarul nu a mai oprit, iar jucatorii Stelei au plecat la un restaurant din zona Militari pentru a sarbatori castigarea campionatului.

Modifică setările cookies