Fanii Craiovei NU vor ca finala Cupei Romaniei sa se dispute pe Oblemenco: "Cerem clubului si Primariei sa refuze!" Care e motivul

Fanii Craiovei NU vor ca finala Cupei Romaniei sa se dispute pe Oblemenco: "Cerem clubului si Primariei sa refuze!" Care e motivul

CSU Craiova este aproape de calificarea in finala Cupei Romaniei.

Fanii celor de la CSU Craiova nu doresc ca finala Cupei Romaniei in acest sezon sa se dispute pe noul Oblemenco! Craiova este aproape de calificarea in finala dupa 5-1 in mansa tur cu FC Botosani. Returul va fi in direct la Pro X!

Fanii Craiovei au explicat motivul pentru care cer Primariei sa refuze ca finala sa aiba loc la Craiovei printr-un comunicat oficial.

Iata comunicatul galeriei Craiovei:

"Referitor la informatiile tot mai credibile care spun ca finala Cupei Romaniei urmeaza sa se joace pe #StadionulIonOblemenco, pozitia Sezione Ultra’ este urmatoarea:

Suntem incantati de ideea ca #Stiinta ar putea sa joace o finala de Cupa acasa, pe cel mai frumos stadion din Romania, dar nu suntem de acord ca asta sa se intample in acest sezon.

Suntem incantati pentru ca avand deja 11 finale jucate toate in Bucuresti, iar 5 dintre ele chiar impotriva unor echipe din capitala consideram ca si #Craiova merita sa organizeze finale de Cupa la fel cum au facut-o si alte orase din provincie. Pe de alta parte, nu consideram ca este corect fata de celelalte echipe ca de-abia acum, cand suntem deja cu un picior in finala, sa se stabileasca jucarea finalei pe Stadionul nostru.

In concluzie, cerem clubului #Universitatea si Primariei sa refuze o eventuala propunere de disputare a finalei din acest sezon la Craiova si sa propuna in schimb Federatiei organizarea finalei din 2019 pe Stadionul Ion Oblemenco. Daca nu pentru ca asa este corect, macar pentru ca o astfel de decizie neinspirata ar aduce prejudicii de imagine clubului nostru. In caz contrar, luam in calcul toate variantele de protest.

Consideram ca astfel de situatii pot fi usor evitate de #FRF care ar trebui sa anunte locul de disputare al finalei daca nu inainte de inceperea Cupei, macar in fazele incipiente ale acesteia. Pentru acest sezon cea mai inteleapta decizie este ca finala sa se joace pe #ArenaNationala, stadion a carui medie de spectatori a fost si o sa fie depasita de fiecare data cand acolo joaca #UniversitateaCraiova"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies