EXCLUSIV | Becali anunta 3 nume care pleaca dupa rusinea din Cupa! Ce transferuri VITALE promite din iarna

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Decembrie 2016, 23:48

	EXCLUSIV | Becali anunta 3 nume care pleaca dupa rusinea din Cupa! Ce transferuri VITALE promite din iarna

MIOVENI 5-4 STEAUA, dupa penaltyuri | Gigi Becali a declarat la Sport.ro, dupa meci:

"Nu e chiar asa cum spuneti... poate pentru Steaua, da. Eu nu sunt suparat. Nu e Cupa un obiectiv atat de important si cred ca eu stabilesc strategiile la club. Am facut un joc slab, dar vedem in viitor. Daca luam titlul, am facut un joc bun. Daca nu, am facut un joc slab. Telul meu sunt grupele Ligii sau Europa League."

"Noi nu avem atacant. O sa aducem doi puternici. Si al doilea cred ca e facut, dar nu vreau sa vorbesc acum. Unul e facut, altul sigur va veni si mai luam inca unul si alti 4-5 jucatori. De-aia nu sunt suparat. Cunosc acum valoarea echipei. Aveti si voi dreptate."

"Eu trebuie sa rezolv problema valoric. Avem nevoie de 2 jucatori care sa dribleze si 5-6 jucatori pe care ii voi lua in aceasta pauza. Si voi vedeti problemele, si eu. Degeaba pasam daca nu marcam. O echipa valoroasa trebuie sa gaseasca si drumul spre gol."

"De Amorim e un jucator care imi place foarte mult. Nu a confirmat in totalitate, dar o va face 100%. Poate uneori a jucat din 3 in 3 zile. Cine a confirmat cu adevarat si e valoros e Ovidiu Popescu, joaca pe toate posturile si imi place cel mai mult dintre cei veniti. A confirmat in totalitate, dar nu ma asteptam de la el. E tanar, ma asteptam sa joace bine in 2 ani, dar uite ca o face de acum"

"Aganovic, Golubovic, Popescu, fundasul stanga, o sa vreau sa-i dau. Dar pe Boldrin si De Amorim vreau sa-i tin. Golubovic a zis ca vrea sa plece, eu i-am zis ok, dar el a cerut banii pana la finalul contractului :). Le rezolvam, de-aia sunt asa de relaxat", a anuntat finantatorul Stelei.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies