"Eu n-as fi dat PENALTY, trebuia sa fie o alta cazatura! In careu se opereaza pe CREIER!" Reactia lui Ion Craciunescu! VIDEO

Ion Craciunescu a comentat prestatia lui Alexandru Tudor si faza la care a dat penalty Stelei.

"Dupa parerea mea, Tudor si Balaj sunt cei mai buni arbitri din ultimul deceniu in Romania, poate chiar din ultimii 15 ani. Insa eu, daca eram in locul sau, nu dadeam asa ceva. In general, la o lovitura de la 11 metri, toata lumea trebuie sa fie lamurita ca a fost asa, daca o dai. Aici, daca despici faza de mai multe ori, constati ca a fost vorba despre o simulare.

Daca se producea un contact la nivelul piciorelor, cu totul si cu totul trebuia sa fie o alta cazatura. In concluzie, pentru mine, Tudor ramane un arbitru exceptional, pe care nu il pot banui de absolut nimic. In suprafata de pedeapsa se opereaza pe creier - trebuie atentie si sa te plasezi bine, aproape de faza.

Mai fac doua paranteze: cred ca la un astfel de meci, si nu am auzit niciun comentariu despre asa ceva, trebuia sa fie prezent si un reprezentant al Federatiei, pentru ca era un meci de mare traditie, pe un stadion pe care s-au produs multe momente importante si frumoase din fotbalul nostru.

A doua chestie e comunicatul pe care l-a dat CCA. Domnul Villar a dat o declaratie in 2007, a facut un comentariu pe tema aceasta. Numai ca, ulterior, FIFA a venit cu reprezentare precisa, se foloseste mai mult cuvantul respect. Ei au introdus un articol la sanctiuni - daca un jucator nu manifesta respect pentru o echipa, inseamna ca se da lovitura libera pentru asa ceva, daca se opreste jocul, el fiind avertizat.

Ma bucur ca si jucatorii au inteles asta; un jucator de la CFR, care da pasa de gol - dom'le eu am vrut sa dau pasa spre portar, numai ca a intervenit colegul meu si a dat gol. Asa trebuie facut, asta e ce a vrut sa faca jucatorul, inauntrul sau.

Respectul se refera la toate lucrurile ce impun respect pe terenul de fotbal. Unul dintre rolurile arbitrului e sa impuna si sa mentina respectul pe terenul de joc", a spus Ion Craciunescu la Sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies