Cupa Romaniei

Dinamovistii, ARSI la bani inainte de finala Cupei! Borcea ameninta: "Suntem condamndati sa batem Steaua!"

FINALA Cupei: Steaua - Dinamo, miercuri, 21.15, la ProTV, www.sport.ro si m.sport.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Mai 2011, 18:35
Data actualizarii: Duminica 22 Mai 2011, 18:41

"Este dezamagitor jocul cu Timisoara, nu neaparat rezultatul. Cred ca au tratat acest meci ca pe o vacanta. Ei au pierdut. Au pierdut in jur de 200 de mii de euro, clasarea de la locul 4 la locul 6. Trebuie sa ne concentram pe finala Cupei. Suntem condamnati sa o castigam. N-au tratat cum trebuiau sa trateze un meci care a fost de o importanta pentru noi, ca altfel era sa fim pe locul 3, pe locul 4, decat pe locul 6.

Putem sa salvam acest sezon. Putem sa ne luam revansa, pentru ca suntem datori in fata fanilor. Dinamo n-a cunoscut, de cand sunt eu la timona, de trei ani sa nu castige un trofeu. Un trofeu mai fericit decat castigat in fata Stelei nu exista. Am spus de la instalarea lui Olaroiu ca Steaua va deveni mult mai puternica si este mult mai puternica.

Traditia ultimilor ani, indiferent ca a fost Olaroiu, i-am ciocanit pe unde i-am prins", a declarat Borcea, duminica, la revenirea de la Timisoara.

Borcea a declarat despre Chivu ca e un un jucator "extraordinar, fabulos, cel mai titrat, cu cele mai mari performante in ultimii 20 de ani". Borcea nu crede ca Adrian Mutu se va retrage din echipa nationala si spune ca se astepta ca selectionerul Razvan Lucescu sa demisioneze dupa meciul pierdut cu Bosnia, din luna martie.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies