"Dinamo va fi umilita in Cupa! Hai Steaua!" Pronosticul lui Chef Dumitrescu inainte de duelurile din Cupa

"Dinamo va fi umilita in Cupa! Hai Steaua!" Pronosticul lui Chef Dumitrescu inainte de duelurile din Cupa

Cele 2 dueluri Steaua - Dinamo din Cupa Romaniei au aprins spiritele si la MasterChef

Steaua - Dinamo se traieste la cutite la Masterchef. Cei 3 chefi sunt rivali cand vine vorba de fotbal. Stelistul Florin Dumitrescu ii va gati tot anul lui Reghecampf daca o elimina pe Dinamo din Cupa.

Florin Dumitrescu a jucat polo la Steaua, iar la MasterChef are derby cu dinamovistii Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu. Toti 3 vor fi pe stadion, la Steaua - Dinamo. Primul derby din Cupa va fi la PRO TV, joi, de la 20.30.
 
"Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea sa se obisnuiasca cu ideea ca, in Cupa, Dinamo nu prea are sanse in fata Stelei.. Ca noi suntem obisnuiti si cu alte cupe... Ii astept sa vina cu mine la acest meci si sa se uite ca Dinamo va fi umilita" le transmite colegilor de la MasterChef, Florin Dumitrescu.

El a dat si un pronostic: "Eu zic ca va fi 2-0 in tur si 3-1 in retur...Pentru Steaua bineinteeles.. E un meci care o sa reaprinda fotbalul romanesc si rivalitatea dintre cele 2 echipe. Si eu zic: Hai Steaua!! Pana la moarte!!!" a mai spus Dumitrescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor în care românii vaccinați pot călători fără nicio restricție. România nu primește turiști din Anglia sau SUA
BRAT
Modifică setările cookies