Anglia

"Mister, nu am chef sa joc cu Liverpool, nu vin la meci!" Amenda imensa pentru un atacant din Premier League, dupa un incident cel putin neobisnuit!

► Incendiu la Manchester: Panti, stinge focul! City - Blackburn, miercuri 22:10, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Ianuarie 2014, 10:45
Data actualizarii: Marti 14 Ianuarie 2014, 22:56

Kenwyne Jones, atacantul in varsta de 29 de ani al lui Stoke City, a fost amendat cu 80 de mii de lire sterline pentru un incident cel putin neobisnuit pentru un campionat atat de puternic.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, atacantul din Trinidad & Tobago, cu 88 de partide jucate in tricoul lui Stoke si cu 58 de prezente pentru nationala tarii sale, a refuzat in weekend sa joace impotriva celor de la Liverpool, alegand sa isi anunte antrenorul printr-un SMS.

Jones, care a intrat in ultimele 6 luni de contract, nu mai doreste sa ramana pe Britannia Stadium, insa a ales o modalitate neobisnuita de a-si exprima dorinta.

Mark Hughes, antrenorul galez al lui Stoke, care a trecut si pe la Manchester City sau QPR, a fost socat de mesajul transmis de atacantul sau, anuntandu-si imediat sefii.

Stoke a decis imediat sa-l ameneze pe fotbalistul de culoare, sanctionandu-l cu o suma extrem de mare - 80 de mii de lire sterline.

Cu toate acestea, pentru Kenwyne Jones, amenda nu reprezinta o lovitura atat de mare, acesta avand un salariu de circa 1 milion de lire si fiind curtat de Everton, care ar putea sa-i ofere si o prima serioasa de instalare.

Fotbalistul de 29 de ani va avea insa parte de 6 luni de exil la echipa secunda, cel mai probabil, anunta presa engleza.

Modifică setările cookies