Dinamo stie RETETA pentru finala Cupei, ramane sa o si aplice! Cum poate Bonetti sa trimita Cupa in GIULESTI:

Autor: Sport.ro
Luni 21 Mai 2012, 18:39

	Dinamo stie RETETA pentru finala Cupei, ramane sa o si aplice! Cum poate Bonetti sa trimita Cupa in GIULESTI:

Finala Cupei Rapid-Dinamo, miercuri ora 21:00 la ProTV, pe voyo.ro si LIVE VIDEO pe mobil pe m.sport.ro. CASTIGA AICI 10 BILETE LA FINALA!

Dinamovistii au un mare avantaj in finala cupei, insa depinde numai de Bonetti daca isi doreste cu adevarat un trofeu in acest sezon.

Italianul nu se intelege cu unii dintre jucatorii sai, mai ales cu Danciulescu, atacantul cu care a avut probleme si in primul mandat. Numai ca tocmai Danciu este omul cel mai important in Cupa: a marcat de 22 de ori pentru Dinamo in zeci de meciuri de Cupa.

Mai mult, daca tinem cont ca Niculae are si el 14 goluri, atunci Bonetti trebuie sa lase orgoliul si sa-i trimita pe amandoi in teren.

Rapid are o mare problema: apararea e nesigura, Marcos Antonio face gafa dupa gafa, iar Duarte e suspendat. In plus, atacul giulestenilor e un alt capitol cu probleme, cum a fost intreg sezonul.

Rapid nu are vreun marcator obisnuit sa dea goluri multe in cupa, fata de Dinamo care are doi. Pentru Rapid, Iuliu Baratky a marcat cele mai multe goluri in Cupa, 33, dar s-a retras de 70 de ani!

Rezultate parţiale alegeri locale 2020 Bucureşti. Nicuşor Dan, noul primar general. Care sunt rezultatele marţi dimineaţă
BRAT