Dinamovistii pregatesc un nou moment MAGIC, in memoria lui Ekeng! Istoria coregrafiilor superbe reusite pe National Arena - VIDEO

Dinamovistii pregatesc un nou moment MAGIC, in memoria lui Ekeng! Istoria coregrafiilor superbe reusite pe National Arena - VIDEO

Urmareste finala Cupei Romaniei azi, ora 21:30, in direct la ProTV!

Dinamo se pregateste de un meci special in finala Cupei Romaniei cu CFR Cluj. Dinamovistii vor comemora decesul lui Patrick Ekeng, camerunezul care a decedat pe teren in ultima etapa a campionatului, cu Viitorul.

Acesta a fost deja inmormantat iar dinamovistii si-au luat adio de la el, insa fanii pregatesc un moment special in finala Cupei, trofeu pe care vor sa i-l dedice in cazul in care il castiga. De altfel, Ekeng a fost unul dintre oamenii care au dus-o pe Dinamo in finala, marcand unul dintre golurile egalului cu Steaua, 2-2, ce au calificat-o pe Dinamo in ultimul act.

Galeria lui Dinamo are o istorie de coregrafii reusite pe National Arena, momentele dedicate lui Catalin Haldan si Florea Dumitrache, dar si "simfonia cainilor", un episod in care au adus chiar o orchestra pe teren.

VEZI MAI JOS GALERIA COREGRAFIILOR

Coregrafia "simfonia":

Coregrafia "trebuie sa rezistam":

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies