Ilie Dumitrescu Chindia Targoviste ocna mures - chindia Cupa Romaniei

”Ce, jucăm cu ospătarii ăștia?”. Ilie Dumitrescu, reacție savuroasă după surpriza zilei din Cupa României

Chindia Târgoviște, echipa lui Toni Petrea, a fost protagonista surprizei din prima etapă din cadrul grupelor Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 21:33
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 21:34

Dâmbovițenii au pierdut cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Ocna Mureș, din Liga 3. Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a reacționat în urma acestei partide.

”Mister” crede că mai mulți fotbaliști din Liga 1 nu dau același randament atunci când întâlnesc în meciuri oficiale echipe din ligile inferioare.

”Ăsta e un subiect foarte interesant. Sunt foarte mulți fotbaliști din Liga 1 care, dacă sunt folosiți într-un decor din ăsta, mai rustic, zic 'pe mine mă bagă meciul ăsta și duminică folosește prima formulă, ce sunt eu?'.

Și atunci nu sunt concentrați, nu se motivează. La un astfel de meci, jucătorii trebuie motivați suplimentar. La un meci din ăsta, e mai greu. Eu am simțit ca jucător, 'ce, jucăm cu bucătarii ăștia, cu ospătarii ăștia?'. I-am văzut și știam cum se mișcă”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

A fost prima înfrângere a lui Toni Petrea ca antrenor al celor de la Chindia. În campionat, echipa sa merge bine. Are trei victorii consecutive și s-a apropiat de locurile care asigură salvarea de la retrogradare.

Modifică setările cookies