Gloria Buzau - FC Botosani Adi Mihalcea Cupa Romaniei Cupa Romaniei

Ce a spus Adi Mihalcea după înfrângerea cu FC Botoșani + obiectivul Gloriei Buzău în eșalonul secund

Adrian Mihalcea a preluat-o pe Gloria Buzău la începutul lunii, după ce Cristi Pustai a fost demis de către conducere.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 18:41
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 18:40

Gloria Buzău a primit vizita lui FC Botoșani pentru primul meci din grupele Cupei României. Trupa lui Adi Mihalcea a pierdut, însă, scor 0-1.

După partidă, noul antrenor al buzoienilor a evidențiat faptul că și-a dorit victoria și a vorbit despre obiectivul clubului în această stagiune.

Mihalcea: „Nu am neglijat meciul”

„După numărul de ocazii clare de a marca cred că meritam azi un punct. Din păcate, am fost naivi la faza golului. Am văzut o schimbare de atitudine și asta mă bucură. 

Am avut destul de multe schimbări în lot. Am declarat că avem variante și în continuare o să fac schimbări.

Obiectivul nostru principal e acela de a accede în play-off-ul Ligii 2. Ați văzut că nu am neglijat sau introdus o echipă de juniori în Cupă. 

Am vrut să câștigăm. E un sistem interesant, e clar că pentru noi, echipele din Liga 2, să reușim să jucăm cu formații de Liga 1 ne ajută să performăm.

Nu mi se par echipele mai mici dezavantajate. Am văzut destule surprize până acum”, a concluzionat Adi Mihalcea după înfrângerea din Cupa României cu FC Botoșani.

În următorul meci, Gloria Buzău va primi vizita Progresului Spartac contând pentru etapa a 11-a din Liga 2, luni, 24 octombrie, de la ora 16:00.

Modifică setările cookies