Basarab Panduru Adrian Cojocaru UTA Arad - FCSB Cupa Romaniei

Basarab Panduru a răbufnit după UTA Arad - FCSB 2-2: „E ceva de film, de poveste!” Ce l-a indignat pe fostul internațional român

Basarab Panduru, expertiză dură după UTA Arad - FCSB, 2-2, din grupele Cupei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2022, 08:34
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2022, 08:34

FCSB a încheiat primul meci din grupele Cupei României, cu UTA, 2-2, în 8 oameni, după ce Rachid Bouhenna, Risto Radunovic și Octavian Popescu au fost eliminați. 

Arădenii au avut și ei un om eliminat, pe Andrei Chindriș. Doar că spre norocul lui Ilie Poenaru, fundașul central a văzut cartonașul roșu de pe banca de rezerve. 

Filmul eliminărilor din UTA Arad - FCSB 2-2

Primul care a plecat mai devreme la vestiare a fost Bouhenna, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 83, pentru o tragere de timp. L-a urmat Andrei Chindriș, în minutul 87. Aflat pe bancă, a văzut cartonașul galben pentru proteste de la Cojocaru, iar imediat a venit și cel de-al doilea, după ce fundașul a aplaudat ironic decizia arbitrului.

În minutul 90+1 a ajuns și Radunovic la vestiare, după ce a oprit neregulamentar un atac periculos al arădenilor, ca 3 minute mai târziu Octavian Popescu să încaseze al doilea galben pentru același motiv și să o lase pe FCSB în 7 jucători de câmp. 

Basarab Panduru îi dă dreptate lui Adrian Cojocaru 

Basarab Panduru a remarcat că meciul a devenit captivant abia în minutul 84, când Adrian Cojocaru s-a activat și a început să împartă cartonașe galbene. Cu toate acestea, fostul internațional român îi dă dreptate arbitrului pentru deciziile luate și îi condamnă pe jucători pentru modul în care s-au comportat. 

„E incredibil că meciul a început abia din minutul 84. E ceva de film, de poveste, de mult n-am mai văzut pe toţi adunaţi aşa la un loc. Toţi întreabă: 'Ce am făcu? Că n-am facut nimic!', dar a aplaudat. Aia mi se pare... adică ai galben, aplauzi şi după: 'Ce am făcut?'.

(n.r. despre Chindriş) Uite-l şi pe Chindriş, aplaudă şi după: 'Ce am făcut?'. Nu ai făcut nimic... Pfai de capul meu... ceva de...”, a răbufnit Basarab Panduru la Orange Sport. 

(n.r. despre Radunovic) Vreau să văd fotbal, să bat, să câştig, dar mă uit ce minut e. Cu Voluntari are un jucător lângă el, dă-i lui mingea, să fugă el, iar tu rămâi în spate. Probabil că dacă principiul ăsta era discutat atunci (n.r. cu Voluntari), nu mai era discutat acum.

(n.r. despre Octavian Popescu) Păi şi pentru ce face aici (n.r. reacţia nervoasă după primul galben), cred că era de galben şi dacă nu îi dădea galben. Jucătorii trebuie să se potolească, nu Cojocaru. Dacă poate să dea galbene, ce să facă, să nu dea?”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport

Modifică setările cookies