Anuntul facut de Petrolul despre transferul lui Teixeira la Steaua dupa ce au picat fata in fata in semifinalele Cupei Romaniei

Steaua - Petrolul este una dintre semifinalele din Cupa Romaniei.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 12:36
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 12:38

Petrolul spune ca si-ar fi dorit ca acest meci sa fi fost jucat in finala, nu acum:

"Situatia nu ne este favorabila, pentru ca am picat cu cea mai grea echipa din tara. Primul meci il jucam acasa, unde speram ca publicul va fi aproape de noi, unde vor fi 15.000 de spectatori. Reteta financiara ar fi fost mai buna pentru cluburi, daca am fi jucat cu Steaua in finala."

"Daca jucam cu Steaua in finala, erau in jur de 50.000 de spectatori, dar sper ca aceasta reteta va fi foarte benefica pentru Petrolul si pentru Steaua. 15.000 vom avea acasa, 30.000 vor avea ei la Bucuresti, plus fanii Petrolului care vor veni in deplasare."

"Conducatorii sunt aproape de echipa, salariile sunt la zi, venirea lui Rednic este un plus pentru echipa, mai ales ca si cunoaste echipa. E un antrenor foarte bun, stie sa-si apropie jucatorii.", a declarat Dan Dorobat la Sport.ro

Petrolul ii transmite Stelei ca vrea sa il pastreze pe Teixeira:

"Eu zic ca nu poate fi vorba de un transfer al lui Teixeira la Steaua. Daca are reziliere stipulata in contract, daca se va plati o suma de bani, ne vom intelege si va pleca. Pana in vara este jucatorul Petrolului si sper sa ne folosim de el in meciurile cu Steaua. El nu poate pleca gratuit la Steaua in acest moment"
 

Modifică setările cookies