Aici joaca Steaua in Cupa: arena "Steaua Sudului" are 2700 de locuri! De ce au ales campionii sa mearga in Ilfov!

Sambata 21 Septembrie 2013, 13:39

	Aici joaca Steaua in Cupa: arena "Steaua Sudului" are 2700 de locuri! De ce au ales campionii sa mearga in Ilfov!

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Steaua joaca meciul de Cupa de joi cu Avantul Barsana in Berceni, pe un stadion de doar 2700 de locuri. Campionii au recurs la aceasta decizie pentru a economisi bani, avand in vedere ca un inel pe national arena costa 12.000 de euro iar chiria pentru un meci pe Ghencea este 20.000 de euro. Mai mult, stelistii n-au avut parte de sustinerea la care sperau la meciurile din campionat de pe Ghencea.

Comandantul Clubului Sportiv Steaua, George Boroi, s-a declarat surprins de aceasta decizie: "Asta este situatia, noi nu putem sa-i obligam pe cei de la Steaua sa joace meciul din Cupa Romaniei in Ghencea. Probabil si-au facut niste calcule si au ajuns la concluzia ca pe stadionul din Berceni costurile unei asemena partide sunt mai mici. Insa e pacat, deoarece gazonul din Ghencea este impecabil, iar suporterii Stelei numai prin Berceni nu mai ajunsesera", a declarat George Boroi pentru Fanatik.

Chiar daca e mic, stadionul din Berceni are un gazon impecabil. El a gazduit meciuri de la EURO U21, organizat in Romania.

Sursa foto
 

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT