Aici joaca Steaua in Cupa: arena "Steaua Sudului" are 2700 de locuri! De ce au ales campionii sa mearga in Ilfov!

Autor: Sport.ro
Sambata 21 Septembrie 2013, 13:39

	Aici joaca Steaua in Cupa: arena "Steaua Sudului" are 2700 de locuri! De ce au ales campionii sa mearga in Ilfov!

►Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Steaua joaca meciul de Cupa de joi cu Avantul Barsana in Berceni, pe un stadion de doar 2700 de locuri. Campionii au recurs la aceasta decizie pentru a economisi bani, avand in vedere ca un inel pe national arena costa 12.000 de euro iar chiria pentru un meci pe Ghencea este 20.000 de euro. Mai mult, stelistii n-au avut parte de sustinerea la care sperau la meciurile din campionat de pe Ghencea.

Comandantul Clubului Sportiv Steaua, George Boroi, s-a declarat surprins de aceasta decizie: "Asta este situatia, noi nu putem sa-i obligam pe cei de la Steaua sa joace meciul din Cupa Romaniei in Ghencea. Probabil si-au facut niste calcule si au ajuns la concluzia ca pe stadionul din Berceni costurile unei asemena partide sunt mai mici. Insa e pacat, deoarece gazonul din Ghencea este impecabil, iar suporterii Stelei numai prin Berceni nu mai ajunsesera", a declarat George Boroi pentru Fanatik.

Chiar daca e mic, stadionul din Berceni are un gazon impecabil. El a gazduit meciuri de la EURO U21, organizat in Romania.

Sursa foto
 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT