"Acum un an dadeau apa cu matura, acum au castigat Cupa!" Declaratia GENIALA a lui Niculescu dupa ce a castigat Cupa
Duminica 28 Mai 2017, 00:29

"Acum un an dadeau apa cu matura, acum au castigat Cupa!" Declaratia GENIALA a lui Niculescu dupa ce a castigat Cupa

FC Voluntari 6-4 Astra dupa penalty-uri / Vezi cum a castigat FC Voluntari la penalty-uri primul trofeu din istoria clubului.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Claudiu Niculescu a declarat ca le-a transmis jucatorilor sa aiba incredere in ei, deoarece la pauza meciului cu Astra Giurgiu, cand erau condusi cu 1-0, erau toti cu "capetele plecate".

"Acum doua luni de zile mergeam impreuna la meci, iar acum am scos echipa din subsolul clasamentului si am reusit aceasta mare performanta. Le-am zis sa aiba incredere in ei la pauza, erau cu capetele plecate, dar apoi si-au revenit. Le-am zis sa-si aduca aminte unde erau acum un an. Dadeau apa la Arad cu matura la baraj. Iar acum au sansa de a castiga un trofeu, poate fi unica in cariera unui jucator.

Cei trei intrati dupa pauza au facut-o foarte bine, si-au demonstrat valoarea. Avem un lot numeros cantitativ si calitativ. Indiferent de ce va fi, voi ramane recunoscator celor de la Voluntari ca mi-au dat sansa sa revin in Liga I. Anul asta a fost anul FCV-ului, FC Viitorul si FC Voluntari" a declarat Niculescu.

"Din ce am inteles s-a facut o cerere la Federatie si este posibil sa putem juca, pe mine nu m-a interesat pana acum pentru ca m-am concentrat la ce trebuia sa fac eu" a mai spus Niculescu.Dragnea: Nu este exclus să declanșăm procedura de suspendare a lui Klaus Iohannis