Un oltean a vrut sa-i invete samba pe brazilieni! Coregrafia din finala de la Craiova il putea trimite la Rio! Cupa Prieteniei Bergenbier se muta in weekend in Moldova! VIDEO

► Maine, "Final de Dosar" si Messi la Bucuresti - LIVE Sport.ro! ► Miercuri "Alege, Romania" - LIVE de la Casa Fotbalului toata ziua! De la 21:00 Romania versus Messi&Argentina in direct PRO TV si Voyo!

Trebuie sa-ti iasa figurile si pe teren, nu doar pe scena, ca sa poti juca o finala in Brazilia, inaintea mondialului!

Condusa de prodecanul-balerin, echipa facultatii de sport din Craiova s-a calificat in finala dupa ce a dat de pamant cu Rapid, Universitatea si chiar Manchester United - evident, mini-echipele inscrise in Cupa Prieteniei Bergenbier, la Craiova!

"Se impaca foarte bine meseria de profesor cu cea de balerin, iar acum, mai nou, cea de balerin cu aceea de fotbalist!", spune Costin Nanu.

Invins in finala de la Craiova, profesorului nu-i ramane decat sa-i invete samba pe prietenii care l-au eliminat si sa le tina pumnii la Rio!
 

Inscrierile continua pe www.cupaprieteniei.ro! Vezi AICI cand ajunge Cupa la tine in oras si cum faci sa mergi la Rio in iunie!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies