A inceput drumul catre Rio! Ce n-au reusit Maxim si Piturca reusesc ei! N-ai mai vazut asa ceva VIDEO

►Pantilimon prezinta: Duminica FAntasticilor la Sport.ro! 14:00 Arsenal – Everton, 16:00 Hull City – Sunderland, 18:00 City – Wigan!

Am pierdut avionul spre Mondial? Nicio problema! Mergem cu taxiul la Rio! Exista o echipa de prieteni care stiu sa conduca mingea la fel de bine ca si masina. Fiecare dintre ei isi doreste sa fie star in finala Cupei Prieteniei Bergenbier, din Brazilia!

Baietii "IN GALBEN" dribleaza la fel de bine pe teren, cum o fac si in traficul din Bucuresti. Nu rateaza nicio ocazie sa faca un fotbal intre prieteni. Nu exista teren, nicio problema, fac ei unul cu masinile!

"Facem si nocturna, cand se poate. Tactica e simpla, un-doi ca la semafor, presiune pe centru, patrundere pe centura si gol. Suntem pasionati de fotbal, se apropie si Mondialul" spune un taximetrist.

Cu taxiul, cu vaporul sau cu avionul, Cupa Prieteniei Bergenbier trimite doua echipe direct in finala de la Rio. In acest weekend se joaca tare la Iasi, Suceava si Piatra Neamt.

Inscrierile continua pe www.cupaprieteniei.ro! Vezi AICI cand ajunge Cupa la tine in oras si cum faci sa mergi la Rio in iunie!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies