Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din Premier League face o NEBUNIE! N-a ajuns la Mondial, dar pleaca in Rusia cu bicicleta: 2700 de kilometri!
Luni 11 Iunie 2018, 17:49

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din Premier League face o NEBUNIE! N-a ajuns la Mondial, dar pleaca in Rusia cu bicicleta: 2700 de kilometri!

Anglia nu are niciun arbitra la turneul final din Rusia.

Unul dintre cei mai experimentati arbitri din Premier League, Martin Atkinson, a fost omis de catre FIFA cand au fost facute listele pentru arbitri prezenti la Campionatul Mondial. Cu toate astea, arbitrul de 47 de ani va merge in Rusia... cu bicicleta!

Atkinson va face un drum de peste 2.700 de kilometri prin Franta, Belgia, Olanda, Germania, Polonia si apoi Rusia - drumul ar urma sa dureze 18 zile iar Atkinson, cel care va fi insotit de un alt arbitru din Premier League, Jon Moss, spera sa ajunga la stadionul Kaliningrad pe 28 iunie pentru partida dintre Anglia si Belgia.

"Va fi o provocare uriasa, dar este una pe care o asteptam. In 2016 am mers cu bicicleta pe la toate stadioanele din Premier League, adica vreo 1.600 de kilometri, asa ca putem" a spus Atkinson pentru BBC. Scopul acestei calatorii este strangerea sumei de 60.000 de lire, bani care vor fi trimisi catre St David's Hospice Care, Yorkshire Young Achievers Foundation, Jane Tomlinson Appeal si University Hospitals Coventry & Warwickshire Charity. Pana acum a fost stransa suma de 52.000 de lire.VIDEO PROTVPLUS.RO

NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Răzvan Gheorghe
Răzvan Gheorghe s-a descurcat cu brio la primele probe deși a suferit unele accidentări. Cum a făcut față traseului din semifială?

04:51
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Rareș Paraschivu
Rareș Paraschivu, care și-a eliminat propriul frate în prima rundă, s-a înscris în lupta pentru un loc in finală fără prea mari emoții.

04:43
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Marius Crăciun
Go Monkey! Ce agilitate, Marius Craciun s-a întrecut pe el însuși și a reușit să apase buzzer-ul

03:06
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Ismail Kesu
Susținut de familie, Ismail Kesu a trecut fără probleme primele obstacole, însă nu a mai putut la ultima probă

05:13
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Gabriel Bozga
Un performer al calificărilor, vloggerul Gabriel Bozga a apăsat buzzer-ul și a reușit să-și asigure un loc în finala Ninja Warrior

03:50
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cosmin Atomei
Băiatul atomic, Cosmin Atomei a fost parte de o galerie de excepție și-a reușit să treacă de probe, apăsând buzzer-ul. Ce performanță, bravo! >

03:05
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Cătălin Tătar
Prietenii au fost alături de el și de data asta, iar pentru Cătălin Tătar totul a mers ca pe roate când dintr-o dată >

01:23
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Bogdan Pascal
Bogdan Pascal a făcut spectacol la Ninja Warrior Romania. Ce performanță, bravo!

03:40
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Nașcu
Brokerul Andrei Nașcu a avut parte de un ghinion teribil la prima probă. Ce s-a întâmplat după?

00:42
NINJA WARRIOR
Ninja Warrior semifinala - Andrei Ciobanu
Adrenalină maximă! Lovit la o probă, muzicianul Andrei Ciobanu a reușit să finalizeze traseul Ninja Warrior și a apăsat buzzerul

05:29
La New York, americanii îi dedică lui Brâncuși o expoziție. În România, vicepremierul taie panglica la replici