Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din Premier League face o NEBUNIE! N-a ajuns la Mondial, dar pleaca in Rusia cu bicicleta: 2700 de kilometri!

martin Atkinson Campionatul Mondial Rusia Premier League Cupa Mondiala 2018 Unul dintre cei mai cunoscuti oameni din Premier League face o NEBUNIE! N-a ajuns la Mondial, dar pleaca in Rusia cu bicicleta: 2700 de kilometri!
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Iunie 2018, 17:49
Data actualizarii: Luni 11 Iunie 2018, 17:53

Anglia nu are niciun arbitra la turneul final din Rusia.

Unul dintre cei mai experimentati arbitri din Premier League, Martin Atkinson, a fost omis de catre FIFA cand au fost facute listele pentru arbitri prezenti la Campionatul Mondial. Cu toate astea, arbitrul de 47 de ani va merge in Rusia... cu bicicleta!

Atkinson va face un drum de peste 2.700 de kilometri prin Franta, Belgia, Olanda, Germania, Polonia si apoi Rusia - drumul ar urma sa dureze 18 zile iar Atkinson, cel care va fi insotit de un alt arbitru din Premier League, Jon Moss, spera sa ajunga la stadionul Kaliningrad pe 28 iunie pentru partida dintre Anglia si Belgia.

"Va fi o provocare uriasa, dar este una pe care o asteptam. In 2016 am mers cu bicicleta pe la toate stadioanele din Premier League, adica vreo 1.600 de kilometri, asa ca putem" a spus Atkinson pentru BBC. Scopul acestei calatorii este strangerea sumei de 60.000 de lire, bani care vor fi trimisi catre St David's Hospice Care, Yorkshire Young Achievers Foundation, Jane Tomlinson Appeal si University Hospitals Coventry & Warwickshire Charity. Pana acum a fost stransa suma de 52.000 de lire.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!