"Suntem dezamagiti, dar trebuie sa-i respectam decizia!" Primul jucator care REFUZA sa mearga la Campionatul Mondial
Duminica 13 Mai 2018, 18:47

"Suntem dezamagiti, dar trebuie sa-i respectam decizia!" Primul jucator care REFUZA sa mearga la Campionatul Mondial

Un jucator de la Hertha Berlin a refuzat sa aleaga nationala Nigeriei chiar daca ar fi participat la Campionatul Mondial.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Fundasul de 20 de ani al celor de la Hertha Berlin, Jordan Torunarigha, a anuntat ca refuza convocarea facuta de selectionerul Nigeriei, Gernot Rohr, pentru Campionatul Mondial deoarece spera sa evolueze pentru Germania.

Torunarigha a evoluat la toate nationalele de juniori ale Germaniei, insa putea sa aleaga Nigeria, tara unde s-a nascut si a jucat fotbal tatal sau. Torunarigha a jucat 14 partide pentru Hertha in acest sezon.

"Este dezamagitor pentru ca i-am prezentat oportunitatea uriasa de a juca la Campionatul Mondial daca era interesat. I-am urmarit cariera, consideram ca poate aduce o contributie importanta echipei. Insa trebuie sa respectam decizia tanarului jucator si sa-i dorim tot binele" a declarat selectionerul Nigeriei pentru BBC.Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT