Ibra a dat verdictul dupa Mondial! Cine e "fotbalistul care va ajunge deasupra stelelor". Omul care l-a impresionat cel mai tare: "Ce vreti mai mult de atat?"

Ibra a dat verdictul dupa Mondial! Cine e "fotbalistul care va ajunge deasupra stelelor". Omul care l-a impresionat cel mai tare: "Ce vreti mai mult de atat?"

Zaltan Ibrahimovic crede ca Paul Pogba este "fotbalistul care poate ajunge deasupra stelelor".

Modric a castigat titlul de cel mai bun om al Mondialului, Mbappe a luat "cel mai bun tanar jucator", iar Harry Kane a iesit golgheter. Totusi, un alt fotbalist l-a impresionat pe Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic are un nou favorit, pe francezul Paul Pogba, mijlocasul de 25 de ani al noii campioane Mondiale si al lui Manchester United.

Ibrahimovic a vorbit despre Pogba intr-un interviu acordat BBC.

"Nu inteleg criticile la adresa lui Pogba. Este un jucator fantastic si poate deveni unul dintre cei mai mari, deasupra stelelor. Mai are foarte multe de oferit, mult de evoluat. Este inca tanar.

A castigat deja mai multe trofee decat oamenii care il judeca. Nu treubie sa uitam ca Paul are si o finala de Liga Campionilor cu Juventus. O finala de Campionat European si un titlu mondial cu Franta. La nivelul competitiilor interne nici nu are rost sa mai amintesc. Ce vreti mai mult de atat?!", a spus Ibrahimovic.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT