Cupa Mondiala 2018

DEZVALUIRI INCREDIBILE din cantonamentul Argentinei! Messi a scos doi jucatori din echipa: pe unul dintre ei s-a suparat ca l-a invins la tenis de picior

Argentina a dezamagit la Cupa Mondiala din Rusia.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Iulie 2018, 16:15
Data actualizarii: Duminica 15 Iulie 2018, 16:19

Argentina a venit la Cupa Mondiala din Rusia cu intentia declarata de a castiga trofeul, insa nationala lui Messi a fost una dintre surprizele neplacute ale competitie. Sud-americanii au iesit cu greu din grupe si au fost eliminati imediat de Franta.

Presa din Argentina dezvaluie doua episoade incredibile petrecute cu doar cateva zile inainte de startul Cupei Mondiale, momente care reflecta starea de tensiune din cadrul lotului si explica parcursul sub asteptari al nationalei.

Conform jurnalistilor sud-americani, Messi ar fi cerut selectionerului Sampaoli ca Federico Fazio si Giovani LoCelso sa nu joace la Cupa Mondiala. Messi a fost nemultumit de modul in care se prezinta Fazio la antrenamente, iar LoCelso l-a enervat pe starul Barcelonei pentru ca l-a invins la tenis de picior.

De asemenea, potrivit celor de la Clarin, Messi s-a simtit de faptul ca Sebastian Beccacece, unul dintre secunzii nationalei, l-ar fi atins cu mana pe umar in timp ce ii da indicatii tactice.

Modifică setările cookies