"Cel mai TRIST croat din lume!" Decizia luata intr-o secunda care ii va provoca toata viata COSMARURI

"Cel mai TRIST croat din lume!" Decizia luata intr-o secunda care ii va provoca toata viata COSMARURI

Nationala Croatiei a ajuns in finala Cupei Mondiale pentru prima data in istorie. Un jucator are insa toate motivele sa regrete turneul final.

La 20 de ani de la cea mai mare performanta din istoria nationalei, Croatia lui Modric si Rakitic a reusit sa depaseasca generatia lui Davor Suker. Echipa lui Zlatko Dalic va juca duminica finala Cupei Mondiale in fata Frantei, ocazia revansei pentru infrangerea din semifinala de acum 20 de ani.

Favorita tuturor fanilor neutri, Croatia reprezinta cea mai mare surpriza a ultimelor editii ale turneului final. Iar unul dintre motivele acestei performante este decizia dura, dar justificata, luata de Dalic dupa chiar primul meci, castigat cu 2-0 in fata Nigeriei.

Atunci, Nikola Kalinic a refuzat sa intre pe teren pentru ultimele minute ale meciului iar Dalic l-a exclus pe atacantul Milanului din lot! "Cel mai trist croat din lume" sau "Nu fi ca Nikola Kalinic" sunt glumele raspandite pe internet dupa ce Croatia a eliminat Anglia din semifinalele Cupei Mondiale.

Mesajul "nu fii ca Nikola Kalinic" s-a viralizat pe internet, fanii postand mesaje amuzante pe subiect.

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Noi măsuri de relaxare a restricțiilor intră în vigoare în România, de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies