Cupa Ligii

Meciul Dinamo - Astra, din Cupa Ligii, amanat de LPF la cererea "cainilor". Andone s-a plans ca nu ar fi avut pe cine sa bage in teren

Partida dintre Dinamo si Astra din Cupa Ligii, programata pentru 8 septembrie, a fost amanata de LPF la cererea "cainilor".

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 August 2016, 19:20
Data actualizarii: Marti 23 August 2016, 19:27

Dinamovistii au cerut amanarea meciului din Cupa Ligii cu Astra Giurgiu si au obtinut-o.

Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, Andone a cerut acest lucru din cauza faptului ca va avea 6 jucatori convocati la meciurile echipelor nationale de seniori si juniori U21 in intervalul 2-6 septembrie.

Jucatorii care vor juca cel mai probabil la nationale sunt Steliano Filip (prima reprzentativa), Rotariu (prima reprezentativa ori U21), Nedelcearu (U21), Patrick Petre (U21), Vlad Olteanu (U21), Laurentiu Branescu (U21) si Ionut Serban (U21).

"Cei de la Dinamo au fost cei care au solicitat ca meciul din Cupa Ligii sa nu se joace. Au fost informati ca vor avea 6-7 jucatori convocati la loturile nationale si nu au de unde sa faca o echipa care sa lupte corect cu Astra", au spus surse din cadrul LPF pentru Gazeta Sporturilor.

Meciul Dinamo - Astra ar fi urmat sa aiba loc la doar doua zile dupa revenirea lotului U21 din deplasarea din Danemarca.

Programul echipelor nationale

2 septembrie: Romania U21 - Luxemburg U21
4 septembrie: Romania - Muntenegru
6 septembrie: Danemarca U21 - Romania U21

CITESTE SI

Modifică setările cookies