FCSB Ghencea Nordsjaelland Stadionul Steaua Conference League

NEWS ALERT S-a semnat contractul: FCSB - Nordsjaelland, în Ghencea!

Partida FCSB - Nordsjaelland, contând pentru prima manșă din turul 3 preliminar al Conference League, se va disputa pe Stadionul Steaua, joi, de la ora 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 August 2023, 13:08
Data actualizarii: Marti 08 August 2023, 13:14

Din informațiile Sport.ro, reprezentanții CSA Steaua au semnat marți contractul prin care pun la dispoziția arena din Ghencea celor de la FCSB pentru partida cu Nordsjaelland.

S-a semnat contractul: FCSB - Nordsjaelland, în Ghencea!

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, anunța încă de luni că a ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru închrierea arenei, iar tot ce lipsea era semnătura oficialilor clubului din Liga 2.

Va fi al doilea meci al celor de la FCSB în Ghencea, după ce duminică, împotriva lui CFR Cluj (1-0), vicecampioana României a revenit pe Stadionul Steaua după o pauză de mai bine de opt ani.

Site-ul FCSB, "în mentenanță" pentru a putea juca în Ghencea

Fanii care au încercat să acceseze site-ul celor de la FCSB au primit următorul mesajul: "www.fcsb.ro se află într-o procedură de mentenanță, pentru a fi pus în acord cu prevederile contractului de punere la dispoziție a Stadionului STEAUA nr. A6196/31.07.2023".

Măsura luată de către cei de la FCSB vine ca urmare a unei clauze impuse de CSA Steaua în contractul pentru închirierea arenei din Ghencea. Clubul din Liga 2 a solicitat ca vicecampioana României să elimine orice referiri la istoria, palmaresul sau identitatea Stelei.

FCSB se conformează și vrea să respecte clauza celor de la CSA Steaua pentru a putea juca în Ghencea și partida cu FC Nordsjaelland, programată joi, de la ora 21:30, în turul 3 preliminar din Conference League.

FCSB, comunicat oficial: "Ne delimităm de declarațiile publice ale staff-ului"

De asemenea, tot marți, FCSB a emis un comunicat în care transmite că "se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci".

"Având în vedere clauzele contractuale impuse de Clubul Sportiv al Armatei ”Steaua” pentru punerea la dispoziție a Stadionului ”Steaua” nr. A6196/31.07.2023 și litigiile existente între cele două părți, care își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra mărcilor ”STEAUA”, până la soluționarea definitivă a acestora de către instanțele de judecată, FCSB se delimitează de declarațiile publice ale unor reprezentanți ai staff-ului său, în legătură cu situația respectivelor mărci", a transmis FCSB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!