Conference League

Mesajul războinic transmis de Camora înainte de încleștarea cu AZ Alkmaar, LIVE pe Pro X, de la 22:00. Echipe probabile

CFR Cluj se duelează cu AZ Alkmaar în etapa a treia a Conference League.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 21 Octombrie 2021, 10:05
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 10:11
Din articol

”Feroviarii” au nevoie disperată de o victorie, pentru a păstra șanse de calificare în primăvara europeana, după insuccesele din primele două etape. Campioana României nu a convins în primele două meciuri din Conference League, fiind învinsă de Jablonec și făcând o remiză cu Randers.

AZ Alkmaar pare cel mai dificil adversar din grupă. Duelul va fi transmis live, de la ora 22:00, de PRO X. Mario Camora, veteranul din loctul CFR-ului, a prefațat partida.

"Jucăm împotriva unei echipe foarte bune, cu multă calitate, o echipă tânără. Mai important este că venim după un meci... trebuie să vorbim despre rușinea care a fost, trebuie să avem mai multă dorință de a câștiga. Poate că e ultima șansă și trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Poate că mai importantă este atitudinea echipei, care trebuie schimbată radical.

Greu am reușit să trecem peste eșecul cu Rapid. De când sunt la CFR, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri pe care l-a facut echipa, în 11 sezoane. Echipa n-a avut dorință, atitudine. Trebuie să ne ridicăm. 

Au fost două nopți foarte grele, în care ne-am gândit la ce s-a întâmplat. Dacă n-o să schimbăm această mentalitate... avem un meci de zece ori mai greu decât cel cu Rapid. Cu tot respectul pentru Rapid, jucăm împotriva unei echipei care are mai multă calitate.

Trebuie să ne trezim neapărat, mai slab decât atât nu se poate. Am avut niște discuții. Mâine trebuie să demonstrăm altă atitudine, altă mentalitate. Cel mai important e să dăm totul pe teren", a spus Mario Camora, la conferința de presă.

Echipele probabile:

CFR Cluj: 34. Bălgrădean l 4. Cr. Manea, 3. A. Burcă, 6. Grahovac, 45. Camora l 19. Culio, 8. Sigurjonsson l 10. C. Deac, 7. Ad. Păun, 27. Petrila, 77. Alibec

Rezerve: 23. Cristiano, 92. Cestor, 9. Omrani, 16. Susici, 18. V. Costache, 21. Boateng, 29. Bouhenna, 22. Debeljuh

Antrenor: Dan Petrescu

AZ Alkmaar: 1. Vindahl l 2. Sugawara, 3. Chatzidiakos, 4. Martins Indi, 5. Wijndal l 6. Midtsjo, 10. De Wit, 20. Clasie l 28. A. Gudmundsson, 9. Pavlidis, 11. Karlsson

Rezerve: 12. Verhulst, 7. Aboukhlal, 14. Koopmeiners, 15. Witry, 16. Reus, 18. Evjen, 19. Duin, 22. Letschert, 23. Taabouni, 24. Reijnders, 25. Oosting, 31. Beukema

Antrenor: Pascal Jansen

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies