Jucătorul lăudat de Dan Petrescu înainte de Randers - CFR Cluj (joi, 22:00, PRO X și VOYO): ”E foarte bun”

Dan Petrescu CFR Cluj randers - cfr cluj Conference League Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 21:22
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 21:24

Dan Petrescu și-a lăudat un jucător înainte de meciul cu Randers din Conference League. Partida dintre danezi și CFR Cluj e joi, de la ora 22:00, pe PRO X și VOYO.ro.

Antrenorul CFR-ului a fost impresionat de evoluțiile lui Daniel Graovac din ultima perioadă. Acesta l-a înlocuit pe masivul fundaș Mike Cestor, care s-a accidentat.

Jucătorul lăudat de Dan Petrescu înainte de meciul cu Randers

„Au fost voci care spuneau că mie nu îmi place de Sigurjonsson. Păi dacă era așa nu-l mai băgam în lot. El a fost mereu accidentat, acum are două-trei săptămâni la rând de când joacă. L-am văzut la antrenament, e foarte bun pe faza de atac. 

Culio ar putea să lipsească mâine, să vedem dacă va trece peste antrenamentul de azi. Aș vrea să avem doi jucători mai defensivi la mijloc și unul mai ofensivi, să existe o balanță.

Cestor s-a accidentat și a pierdut echipa, iar Graovac a intrat foarte bine. E un jucător foarte bun, chiar dacă nu l-am adus eu la echipă. L-am dorit și eu în trecut, îl cunosc foarte bine, e un jucător în care am mare încredere și sper să o țină tot așa", a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

CFR Cluj are nevoie de victorie în meciul cu Randers, pentru a mai spera la locul doi în Grupă. În cazul unui rezultat pozitiv al danezilor, ardelenii sunt, matematic, eliminați, cu o etapă înainte de final.

Clasamentul din grupa CFR-ului:

1. AZ Alkmaar - 10 puncte

2. Jablonec - 5 puncte

3. Randers - 4 puncte

4. CFR Cluj - 1 punct 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!