Conference League

Istvan Kovacs, lăudat în Gazzetta dello Sport după ce a fost delegat pentru finala Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord

Istvan Kovacs (37 de ani) a fost delegat de UEFA pentru finala Europa Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord Rotterdam, care se va disputa la Tirana, în Albania.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 18:17
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 18:27

Potrivit site-ului UEFA, Kovacs va conduce finala programată pe 25 mai. AS Roma - Feyenoord va fi în direct pe PRO ARENA și VOYO.ro.

Kovacs va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Mihai-Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi elvențianul Sandro Scharer.

"Kovacs este un arbitru internațional din 2010 și va arbitra prima sa finală europeană. În acest sezon, Kovacs a oficiat zece partide UEFA la nivel de cluburi, inclusiv prima semifinală Champions League dintre Manchester City și Real Madrid", a scris site-ul UEFA.

Reacția presei din Italia după delegarea lui Kovacs

Publicația Gazzetta dello Sport nu a trecut cu vederea numirea lui Istvan Kovacs la centrul partidei dintre AS Roma și Feyenoord. 

"Românul Istvan Kovacs va fi cel care va conduce finala Conference League dintre Roma și Feyenoord, care va avea loc pe 25 mai la Tirana. Kovacs, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre arbitrii care s-au remarcat cel mai mult pe plan internațional în acest sezon, fapt confirmat de cele zece nominalizări în cupele europene.

Cel mai mult s-a remarcat în prima manșă a Ligii Campionilor dintre Real Madrid și Manchester City. Echipa de arbitri va fi de naționalitate mixtă: asistenții vor fi compatrioții Marinescu și Artene, iar al patrulea oficial va fi elvețianul Scharer. În sala video vor fi nemții Fritz, Dingert și Dankert", au scris jurnaliștii italieni.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies