Istvan Kovacs Conference League Ion Craciunescu Levski - Hamrun Conference League

Ion Crăciunescu, reacție vehementă la adresa unei gafe făcute de Istvan Kovacs: „O s-o plătească!”

Istvan Kovacs a fost centralul unei partide din turul al treilea preliminar al Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 22:39
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 22:43

Levski și Hamrun s-au duelat în turul trei preliminar pentru calificarea în grupele Conference League joi, 11 august, iar la centru a fost Istvan Kovacs. În tur, partida s-a terminat 1-0 pentru bulgari, iar în retur maltezii au dus jocul în prelungiri (1-2) și au trecut mai departe cu ajutorul loviturilor de penalty (4-1).

În minutul 78, Gauillaumier a deblocat tabela pentru Hamrun, iar maltezii trimiteau jocul în prelungiri la scorul respectiv. Tsunami a dat, însă, lovitura pe final, în minutul 90+1 pentru Levski și părea imposibil să se mai întâmple ceva. 

  • ”Vrei să-ți bați joc de echipă!” Verdict dur al lui Ion Crăciunescu, după FCU Craiova - FCSB 0-1

În momentul în care s-a reluat jocul de la centru, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat, chiar dacă un jucător al maltezilor se afla în jumătatea adversă. În acest sens, Hamrun a înscris și a dus jocul cu adevărat în prelungiri. 

Levski, formația eliminată, a depus o reclamație la adresa lui Kovacs, iar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru, a vorbit despre faptul că UEFA l-ar putea sancționa dur.

Crăciunescu: „UEFA și FIFA nu iartă ușor greșelile”

„Eu am mai spus-o că Istvan Kovacs este mai talentat decât Ovidiu Hațegan. A jucat fotbal, înțelege mai bine, dar are suficiența asta, care l-a adus aici. Să știți că o s-o pățească, pentru că UEFA și FIFA, când un club depune o reclamație și are și fundament, nu iartă ușor greșelile.

N-am înțeles, dar probabil că n-au avut VAR nici ei acolo (n.r.: la meciul Levski – Hamrun), pentru că dacă aveau VAR, la faza de construcție a unui gol s-a comis o greșeală, și se constată asta, se poate anula golul.

VAR-ul a ajuns o scuză pentru ei. Am văzut niște faulturi, full contact, aribtrul dă galben. Băi, băieți, ce ai văzut de ai dat galben? Și după vine VAR-ul și spune să dai roșu, dar era roșu să-i dai zece, nu unul.”, au fost cuvintele lui Ion Crăciunescu, potrivit Sport Total.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies