Basarab Panduru Mamelodi Sundowns Mihai Stoica Pavol Safranko Peter Shalulile Superliga

Basarab Panduru i-a propus în direct un atacant lui FCSB! Reacția lui Mihai Stoica

FCSB se află în căutarea unui atacant, iar varianta Pavol Safranko, slovacul de la Mamelodi Sundowns, pare că a căzut.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 August 2022, 21:55
Data actualizarii: Marti 16 August 2022, 21:54

Mihai Stoica a lăsat de înțeles că FCSB nu îl va putea transfera pe Safranko, aflat sub contract cu campioana Africii de Sud, iar Basarab Panduru i-a propus în direct o alternativă managerului general al vicecampioanei.

Basarab Panduru îl propune pe namibianul Peter Shalulile la FCSB

"Dacă nu puteți să-l luați pe Safranko, titularul de la Mamelodi e Shalulile, care a dat o grămadă de goluri. E namibian cred. A dat vreo 23 de goluri!", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Basarab Panduru s-a referit la Peter Shalulile (28 de ani), atacantul namibian lui Mamelodi Sundowns, care joacă de opt ani în Africa de Sud.

Shalulile, golgheter și dublu campion al Africii de Sud cu Mamelodi Sundowns, a avut un sezon grozav, cu 23 de goluri marcate în cele 30 de meciuri jucate în campionat. În toate competițiile, vârful din Namibia a înscris de 30 de ori în 45 de jocuri.

Peter Shalulile este și căpitanul naționalei Namibiei, unde a strâns 32 de meciuri și 11 goluri. Atacantul și-a început cariera în țara natală, la Tura Magic FC, iar din 2015 evoluează în Africa de Sud, la Highlands Park (2015-2020) și Mamelodi Sundowns (2020-prezent).

  • 1.74 este înălțimea lui Shalulile 
  • 2 milioane de euro este cota de piață a atacantului din Namibia, potrivit Transfermarkt

Prezent în studio, Mihai Stoica a zâmbit și a vorbit despre dificultățile financiare pentru un astfel de transfer, dar și despre problemele care pot apărea la legitimare.

"Poate să fie o problemă. Țara respectivă trebuie să aibă acord cu noi. Așa ar putea fi considerat comunitar. Poți face contract de activitate sportivă", a spus Mihai Stoica.

Modifică setările cookies