Gigi Becali sparge banca după calificarea lui FCSB: "Îi transfer pe toți! Miculescu joacă titular din prima"

Gigi Becali Alexandru Isfan David Miculescu FCSB Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 00:01
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 00:07

Gigi Becali a anunțat că va face mai multe transferuri, după ce FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar din Conference League.

După FCSB - Saburtalo Tbilisi 4-2, Gigi Becali a anunțat că nu îl mai bate gândul să se retragă și vrea să întărească lotul, în condițiile în care Florin Tănase a părăsit echipa.

Gigi Becali anunță transferuri la FCSB

Patronul de la FCSB a confirmat că extrema Alexandru Ișfan (FC Argeș) și atacantul David Miculescu (UTA Arad) sunt țintele sale și va forța cele două transferuri în zilele următoare.

În ceea ce îl privește pe Miculescu, Becali așteaptă un semn de la tatăl fotbalistului și spune că e dispus să crească oferta pentru UTA, de la 500.000, la 700.000 de euro.

"Până miercuri, avem dreptul să mai punem jucători pe listă. E cert că voi aduce unul în locul lui Cordea și îl voi pune pe listă. Voi face 3-4 transferuri.

Pe toți îi iau, pe Ișfan, pe Miculescu. La Miculescu, din suma de 1,7 milioane, scade un milion. Am ridicat, de la 500.000, la 700.000. În seara asta m-am hotărât. Să vedem. Acum, cheia este la tatăl copilului. Dacă tatăl lui face presiune să lase jucătorul să joace în cupele europene, joi îl vedem la televizor. Joacă titular din prima", a spus Gigi Becali, la Digisport.

Andrei Cordea a fost eliminat la meciul cu Saburtalo și va fi suspendat la următorul duel european al lui FCSB.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Saburtalo 4-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!